11 Temmuz 2013 Perşembe

En çok oynana friv oyunları

Friv oyunları kategorisi ünlü friv oyunları içerisinde en sevilenlerinin toplandığı, en güzel friv oyunlarının yer aldığı kategoridir. Bu kategorideki oyunlar herhangi bir oyundan çok daha uzun süren maceralara, çok akıllıca ve ustaca tasarlanmış maceralara ve yüksek dozda eğlenceye sahipler. Frivoyunlarını oynarken oynadığınız oyunun bir flash oyun olduğunu unutacaksınız. 

Çok boyutlu çok seçenekli ve harika tasarımlı oyunlar sizi baştan çıkarak. Friv oyunları kategorisinde bulunan oyunları kısaca şu şekilde tanıtabiliriz. Star adası oyunu dairesel bir cismin içinde yalnızca yuvarlana bilen ve zıplayabilen bir karakterin yıldızlar toplayarak ilerlemesini anlatıyor. Hikaye bir adada geçiyor ve kahramanımız adanın her yerini geziyor, bu gezintileri sırasında dalgıç kıyafetlerini kuşanıp suyun altına dalıyor, kimi zaman da ağaçlar arasında ilerlerken agresif sincapların saldırısına uğruyor. Ama kimseye zarar vermiyor.

Uykuda yürüyen penguen oyunu ise hiçbir şey yapmadan sadece uyumakta olan bir penguenin başına gelebileceklerle ilgili oynayanları ve izleyenleri şok edecek maceralar barındırıyor. Yapmanız gereken tek şey düşünmek ve doğru nesnenin üzerine doğru sıra ile tıklamak. Böylece penguenin ve yatağının önündeki yol açılıyor ve uyumakta olan penguenimiz yolu tekrar kapanıncaya kadar ilerlemeye devam ediyor. Düşünerek zekanızla çözebileceğiniz bulmacalarla dolu bu oyunu mutlaka denemelisiniz. 
  Ninja Koyun Ovcata isimli oyunda ise kendisini Ninja sanan ve Ninja sesleri çıkaran manyak bir koyunun karşısına çıkan robotları döverek ilerleme çabasına yardım ederken çok güleceksiniz.



------------------------------------------------------------

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder